5 anledningar till att välja MorEPA!

KALLPRESSAD

Superkritisk tillverkning

MorEPA tillverkas genom en superkritisk koldioxidextraktion. Detta innebär att oljan inte utsätts för några höga temperaturer, endast 38-45 grader. Med andra ord är tillverkningen kallpressad om du jämför med en molekylär destilation där olja hettas upp till 160 grader eller mera.

EPA och DHA

Maximalt innehåll av EPA och DHA

Genom den superkritiska koldioxidextraktionen så har man möjlighet att separera fettsyrorna EPA och DHA. Det gör att man kan maximera innehållet av EPA och DHA i MorEPAs kapslar. Därav har vi i MorEPA Platinum den högsta koncentrationen av EPA och DHA i en kapsel, hela 1000 mg.

ANPASSAD

Varierat innehåll av EPA och DHA

MorEPAs alla produkter har olik innehåll av EPA och DHA. Detta utifrån studer och forskning för att få bästa effekt av Omega-3. Eftersom Omega-3 är livsnödvändigt och kroppen inte kan tillverka en själv så behöver vi få i oss det redan från vi är spädbarn till att vi är mycket gamla. Men genom livet behöver vi olika variationer med EPA och DHA.

RENHET

Planetens renaste Omega-3

Genom den superkritiska koldioxidextraktionen så kan man rena fiskoljan i MorEPA till högsta nivå. Det innebär att nivåerna av miljögifter är mycket små, knappt detekterbara, och långt under EUs maximigränser.

MILJÖSNÄLL

EMAS= EUs miljöcertifikat

MorEPA är den enda Omega-3 i Europa som har ett EMAS certifikat. Certifieringen innebär att man har stränga krav på miljön. All restolja som inte hamnar i MorEPA kapslarna tar man tillvara på och använder till att värma upp fabriken där tillverkningen sker – ett riktigt bra miljötänk!