Kundberättelser

Här kan du läsa om MorEPAs effekter i verkliga livet.

Emmelie 30 år - MorEPA MOVE

Emmelie har lidit av krämpor och värk i benen från att hon var ett litet barn. Alvedon och smärtstillande, ordinerat av sjukvården, blev vardagsmat för Emmelie, som försökte göra vad hon kunde för att lindra värken. Senare förstod hon att värken troligtvis grundade sig i inflammationer i benen och hon försökte på egen väg få bukt med problemen.

Hon började med MorEPA Move och tog 2 kapslar om dagen. Efter ca 2-4 veckor började hon märka fantastiska resultat. Värken som hon tidigare upplevt nästan dagligen, kom allt mer sällan, så sällan som 1-2 gånger i månaden.

De gånger värken dyker upp så tar Emmelie 4 kapslar MorEPA Move direkt och värken har avtagit inom den närmsta timman.

Emmelie har försökt att vara utan MorEPA Move ett flertal gånger, för att försöka ta reda på vad som verkligen hjälpt henne från smärtan, men varje gång hon gör ett uppehåll så kommer värken tillbaka som ett brev på posten. Emmelie är därför helt övertygad om att är MorEPA Move som räddat henne från ett liv med värk.

Emelie 33 år - MorDHA

Jag skulle vilja ge feedback på MorDHA. Jag blev verkligen positivt överraskad av resultatet! Jag är gravid och kände i mitten av graviditeten att jag blev mer ofokuserad, segare i huvudet och svårare att koncentrera mig. Jag tog för tillfället en annan Omega-3 i ett annat märke. Och eftersom jag vet hur viktig DHA är så behövde jag ta 3 st av det märket dagligen men kände att jag fortfarande var lika ofokuserad på jobbet. Tillslut tänkte jag att jag bör prova MorDHA. Det tog verkligen bara 3 dagar innan jag kände en stor förändring! Jag blev mer fokuserad, mer kvicktänkt på jobbet, kunde räkna utan att använda miniräknare till allt 😉 och mer skärpt. Det håller fortfarande i sig och jag är supernöjd! Jag rekommenderar alla gravida denna produkt! Helt fantastiskt! Med denna produkt kan man inte säga att man har ”gravidhjärna” längre 🙂

Linda 44 år - MorEPA MOVE

Innan jag började med MorEPA MOVE kände jag mig ofta trött i kroppen. Dessutom har jag stel bindväv, trötta muskler och migrän. Detta är något jag ville få bukt med.
Nu har jag tagit MorEPA move sedan 4 månader tillbaka. Jag började med 4 kapslar per dag under en period och idag tar jag 0-2 kapslar om dagen beroende på dagsform.
Redan första veckan började jag känna av effekterna. Jag fick mindre smärta i kroppen,
spänstigare och mindre torr hud.
Jag gjorde inte några andra livsstilsförändringar under den här tiden då jag började med MorEPA MOVE så jag vet att kapslarna ger effekt. Gör jag ett uppehåll med kapslarna så känner jag av det direkt.
Jag kommer fortsätta med MorEPA MOVE och rekommenderar andra att ta dem också.

Mikael - PlusEPA

Jag började att ta PlusEPA på rekommendation och både jag själv och min omgivning kände ganska snart en stor förändring. Jag kände mig gladare och piggare, träffade med glädje familj och vänner. Min koncentration och fokusering var också något jag märkte tydligt blev bättre.

Mamma till 10 åring son - MorEPA & PlusEPA

Min son har ADHD och ätit PlusEPA och MorEPA för några år sedan. Sen har vi under en period tagit ADHD medicin istället men vi tyckte inte att det fungerade, blev någon effekt. Så nu har vi börjat med MorEPA igen och känner att det fungerar bra. Min son tar 1 PlusEPA på morgonen och 1 MorEPA Smart Fats på kvällen.

Dela gärna med dig av dina erfarenheter av MorEPA! 

Det är många som använder MorEPA och de allra bästa berättelserna om hur det fungerar är från alla våra kunder. Så dela gärna med dig kort om dina erfarenheter och vilken MorEPA du använder! Fyll i raderna här intill och skicka till oss. Tack!