Emelie 33 år
MorDHA

Jag skulle vilja ge feedback på MorDHA. Jag blev verkligen positivt överraskad av resultatet! Jag är gravid och kände i mitten av graviditeten att jag blev mer ofokuserad, segare i huvudet och svårare att koncentrera mig. Jag tog för tillfället en annan Omega-3 i ett annat märke. Och eftersom jag vet hur viktig DHA är så behövde jag ta 3 st av det märket dagligen men kände att jag fortfarande var lika ofokuserad på jobbet. Tillslut tänkte jag att jag bör prova MorDHA. Det tog verkligen bara 3 dagar innan jag kände en stor förändring! Jag blev mer fokuserad, mer kvicktänkt på jobbet, kunde räkna utan att använda miniräknare till allt 😉 och mer skärpt. Det håller fortfarande i sig och jag är supernöjd! Jag rekommenderar alla gravida denna produkt! Helt fantastiskt! Med denna produkt kan man inte säga att man har ”gravidhjärna” längre 🙂

Linda 44 år
MorEPA MOVE

Innan jag började med MorEPA MOVE kände jag mig ofta trött i kroppen. Dessutom har jag stel
bindväv, trötta muskler och migrän. Detta är något jag ville få bukt med.
Nu har jag tagit MorEPA move sedan 4 månader tillbaka. Jag började med 4 kapslar per dag
under en period och idag tar jag 0-2 kapslar om dagen beroende på dagsform.
Redan första veckan började jag känna av effekterna. Jag fick mindre smärta i kroppen,
spänstigare och mindre torr hud.
Jag gjorde inte några andra livsstilsförändringar under den här tiden då jag började med
MorEPA MOVE så jag vet att kapslarna ger effekt. Gör jag ett uppehåll med kapslarna så känner jag av det direkt.
Jag kommer fortsätta med MorEPA move och rekommenderar andra att ta dem också.

Case Mikael

Mikael
PlusEPA

Jag började att ta PlusEPA på rekommendation och både jag själv och min omgivning kände ganska snart en stor förändring. Jag kände mig gladare och piggare, träffade med glädje familj och vänner. Min koncentration och fokusering var också något jag märkte tydligt blev bättre.

Mamma till 10 årig son
PlusEPA och MorEPA Smart Fats

Min son har ADHD och ätit PlusEPA och MorEPA för några år sedan. Sen har vi under en period tagit ADHD medicin istället men vi tyckte inte att det fungerade, blev någon effekt. Så nu har vi börjat med MorEPA igen och känner att det fungerar bra. Min son tar 1 PlusEPA på morgonen och 1 MorEPA Smart Fats på kvällen.